Informatiebijeenkomst

19 apr 2021

Zoals in de vorige nieuwsbrief vermeld, is er – ondanks de bijzondere tijden waarin we thans verkeren – achter de schermen hard gewerkt door het projectteam. De afgelopen maanden is door Studioninedots het stedenbouwkundig plan nader uitgewerkt en is er een beeldkwaliteitsplan voor het gebied opgesteld. Daarnaast heeft Karres + Brands in overleg met de gemeente Breda het inrichtingsplan van de openbare ruimte nader uitgewerkt. Het planteam heeft daarbij een belangrijke stem gehad in de programmering/uitwerking van het buurtpark.

Om u nader te informeren over de uitgewerkte plannen, wordt er – gelet op de huidige richtlijnen van het RIVM – een online webinar georganiseerd. Het webinar vindt plaats op woensdag 28 april van 19:00 tot 20:00 uur (met een uitloopmogelijkheid naar 20:30 uur). U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit webinar.

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan het webinar? Meldt u zich dan uiterlijk dinsdag 27 april  aan via info@blossem-breda.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging en een handleiding voor deelname aan het webinar. 

Ander nieuws

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van het project

Blijf op de hoogte!

Heb je interesse en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets!