Tweede informatiebijeenkomst

23 jun 2020

In het kader van de voorgenomen herontwikkeling van de Nibb-it locatie is op 12 mei 2020 een tweede informatiebijeenkomst gehouden voor alle belanghebbenden. Deze informatiebijeenkomst met als thema ‘denk mee!’ had als doel om tussentijds de globale planuitwerking te presenteren. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen i.v.m. het corona-virus was het echter niet toegestaan om een fysieke bijeenkomst te organiseren.

Om geen vertraging op te lopen in de doorlooptijd van het project, is besloten om gebruik te maken van alternatieve (online) participatiemogelijkheden in de vorm van een webinar en door de inzet van Maptionnaire (enquêtetool waarmee reacties op de planontwikkeling opgehaald kunnen worden door het plaatsen van ‘prikkers’ op een digitale plankaart). Zo’n 75 personen hebben uiteindelijk deelgenomen aan het webinar en veel mensen hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om via Maptionnaire hun reactie op de globale planuitwerking te geven.

Wil je graag een samenvatting lezen van deze bijeenkomst en inzage in de resultaten van Maptionnaire? Download dan het uitgebreide verslag.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van het project

Blijf op de hoogte!

Heb je interesse en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets!