Eerste informatiebijeenkomst

10 mei 2020

De ontwikkelingscombinatie NBU / Maas-Jacobs voert in samenwerking met de gemeente Breda een verkenning uit naar de realisatie van woningbouw op de locatie van de voormalige Nibb-it fabriek. Gedurende dit proces worden de omwonenden en andere belanghebbenden nauw betrokken. Op 29 januari 2020 vond de eerste, van in totaal drie, informatiebijeenkomsten plaats in café / zalencentrum Het Witte Schaap te Breda. Bij deze informatiebijeenkomst met als thema ‘droom mee!’ stond de volgende vraag centraal: wat maakt de voorgenomen ontwikkeling in uw optiek geslaagd?

Na een korte introductie en toelichting over de status van het plan, zijn de ca. 150 aanwezigen verzocht om een rondgang te maken langs verschillende thematafels. Bij iedere thematafel was een poster met sfeerbeelden / referentiebeelden beschikbaar, waarbij de aanwezigen werden verzocht om hun mening kenbaar te maken middels groene en rode stickers. Daarnaast is er de gelegenheid geboden om opmerkingen te maken en vragen te noteren op de themaposters.

Wil je graag een samenvatting lezen en de uitkomsten bekijken van deze informatieve bijeenkomst? Download dan het uitgebreide verslag.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van het project

Blijf op de hoogte!

Heb je interesse en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets!