Aankondiging derde informatiebijeenkomst

26 jun 2020

Op donderdag 9 juli vindt vanaf 16.00 uur de derde informatiebijeenkomst inzake de voorgenomen ontwikkeling van de locatie van de voormalige Nibb-it fabriek plaats. Deze bijeenkomst vormt de afsluiting van het haalbaarheidsonderzoek dat Nederlandse Bouw Unie, Maas-Jacobs en de gemeente Breda de afgelopen maanden hebben uitgevoerd, waarbij een verkenning naar de mogelijkheden, de kansen en de uitdagingen van het gebied is uitgevoerd. Tijdens de bijeenkomst (met als thema ‘kijk mee!’) zullen de initiatiefnemers en ontwerpende partijen een nadere toelichting geven op het Voorlopig Ontwerp Stedenbouwkundig Plan en Schetsontwerp openbare ruimte. Zo word je in de gelegenheid gesteld om kennis te nemen van de beoogde planopzet, woningtypologieën en inrichting van de openbare ruimte.

Opzet bijeenkomst
Gelet op de omvang van het projectgebied en het karakter van de bijeenkomst is besloten om deze bijeenkomst op locatie te organiseren. Het idee daarbij is om in twee sessies (om 16.30 en om 19.00 uur) met kleine groepen in carrousel vorm onder begeleiding van leden van het projectteam een wandeling te maken door het plangebied, waarbij op bepaalde locaties een nadere toelichting op de plannen zal worden gegeven. Daarbij zullen – daar waar mogelijk – de contouren van de toekomstige bebouwing in het veld worden gemarkeerd. Van de bijeenkomst zal een sfeerimpressie middels videoregistratie worden gemaakt, welke na afloop op de projectwebsite zal worden geplaatst.

Programma
16.00 uur: Ontvangst gasten sessie 1
16.15 uur: Welkomstwoord
16.25 uur: Lancering nieuwe projectnaam
16.30 uur: Aanvang sessie 1
17.15 uur: Einde sessie 1 en aanvang borrel
18.00 uur: Einde borrel

—————————————————-

18.45 uur: Ontvangst gasten sessie 2
19.00 uur: Welkomstwoord 
19.10 uur: Aanvang sessie 2
20.00 uur: Einde sessie 2 en aanvang borrel
20.30 uur: Einde borrel

Aanmelden bijeenkomst
Indien je wenst deel te nemen aan een van de sessies, dan dien je je uiterlijk op dinsdag 7 juli as. aan te melden via info@nibbit-breda.nl. Gelieve daarbij aan te geven met hoeveel personen je aanwezig zal zijn en naar welk tijdstip je voorkeur uit gaat. In verband met de richtlijnen van het RIVM zal getracht worden om het totaal aantal aanwezigen zo veel als mogelijk evenredig te verspreiden over de twee sessies. Na ontvangst van de aanmelding ontvang je een bevestiging van deelname aan een van de sessies.

Wij ontvangen je op 9 juli graag bij de in-/uitrit t.p.v. het ketelhuis / portiersloge aan de zijde van de Ettensebaan. In verband met de beperkte parkeergelegenheid verzoeken wij iedereen vriendelijk om zoveel als mogelijk te voet of op de fiets te komen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van het project

Blijf op de hoogte!

Heb je interesse en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets!