Op donderdag 4 juli organiseren we voor het project Redwood weer een Open Huis! Je bent tussen 17:00 uur en 18:30 uur van harte welkom in het Portiersgebouw bij Restaurant Blossem aan de Ettensebaan 10 in Breda. Aanmelden is niet nodig, je kunt vrijblijvend binnen lopen.

Ons team staat klaar om je alles te vertellen over de laatste hoekappartementen van Redwood, de mogelijkheden om meer te lenen als je een woning in je eentje koopt én om een toelichting te geven op de totale gebiedsontwikkeling van Blossem. Het Open Huis is tevens een mooie kans om de vorderingen van de bouw te bekijken.

 

Wist je dat al 75% van de woningen in Redwood is verkocht? De verwachte oplevering van de appartementen staat gepland in het tweede kwartaal van 2026. Er zijn nog enkele (hoek)appartementen te koop, onder gunstigere hypotheekvoorwaarden!

 

Heb je specifieke vragen over een woningtype? Bereid je gerust voor door het woningaanbod door te nemen of de verkoopbrochure (PDF) te bekijken. We staan je graag te woord.

 

We zien je graag donderdag 4 juli!

 

Wat: Open Huis Redwood - Blossem

Waar: Restaurant Blossem, Ettensebaan 10 in Breda

Wanneer: Donderdag 4 juli van 17:00 tot 18:30 uur

 

Gunstigere hypotheekvoorwaarden

 

Sinds begin dit jaar krijg je als alleenstaande / eenpersoonshuishouden een steuntje in de rug. Alleenstaanden met een jaarinkomen van minimaal € 28.000 kunnen meer lenen. Hoeveel hoger het extra leenbedrag uitkomt, verschilt per situatie. Ook is er mogelijkheid voor extra leencapaciteit bij een gunstig energielabel. De voorlopige energielabels bij Redwood zijn A+ tot A++, dat betekent een mogelijke extra leencapaciteit van wel € 20.000. Onze makelaars kunnen je daar tijdens het Open Huis alles over vertellen.


Alle nieuwsberichten