15 juni start verkoop Bryce met 20 koopwoningen met tuin

Leuk nieuws! Noteer zaterdag 15 juni van 11:00 – 12:30 uur alvast in je agenda. Dan start namelijk de verkoop van het deelproject Bryce met 20 prachtige koopwoningen met tuin. De indicatieve verkoopprijzen zijn al bekend en je kunt je nu al online je interesse aangeven voor je favoriete bouwnummer(s).

 

Bryce in Blossem Breda

De 20 koopwoningen van Bryce staan aan de rand van de indrukwekkende gebiedsontwikkeling Blossem. Contact met de natuur en het stimuleren van spontane ontmoetingen staat centraal in het nieuwbouwplan. Of het nu gaat om smalltalk met de buurvrouw, genieten van het zonnetje in het buurtpark of een biertje in je eigen privé tuin met één van je vrienden. Alles is mogelijk! De koopwoningen variëren van 85m2 tot 133m2 woonoppervlakte, beschikken over een eigen tuin en er is variatie tussen 2 tot 4 slaapkamers. Perfect voor jonge gezinnen, doorstromers of empty nesters.

 

Bekijk het woningaanbod

 

Kom naar het start verkoop event!

Tijdens het start verkoop event staat het verkoopteam voor je klaar om het plan toe te lichten en om al je vragen te beantwoorden. Ook overhandigt het team je graag de brochure. Je bent van harte welkom op zaterdag 15 juni van 11.00 tot 12.30 uur op locatie in Restaurant Blossem aan de Ettensebaan 10 in Breda. Aanmelden is niet nodig, je kunt vrijblijvend langskomen.

 

Kom goed voorbereid naar de start verkoop

Bij het aankopen van een nieuwe woning zijn er veel keuzes te maken. Behalve het kiezen hoe je wilt wonen, zoals type en bouwnummer, aantal slaapkamers, grootte van woonkamer en keuken, is het natuurlijk ook van belang om tijdig je financiële ruimte of mogelijkheden te verkennen.

Wat betekent de aankoopsom van je droomwoning voor mij maandlasten? Is er nog ruimte voor meer- en minderwerk? Hoeveel kan ik financieren met een hypotheek? Daarom vragen we je vooraf om een financiële check te doen. Dit is uiteraard niet verplicht, maar het vergroot je kansen bij het toewijzen van een woning ten opzichte van de inschrijvers zonder financiële check.

Wat houdt een financiële check in?

De financiële check laat je uitvoeren door een erkend hypotheekverstrekker of hypotheekadviseur. Hierbij wordt op basis van je financiële gegevens bepaald of de aankoop van één van de woningen in het deelproject Bryce haalbaar is. Je adviseur bevestigt dit schriftelijk in een brief. Deze brief kan je uploaden samen met de inschrijving voor een woning in Blossem Bryce. De voorbeeldbrief en meer informatie over de financiële check is hier te downloaden:

 

Informatie over de financiële check

 

Waar kan ik een financiële check laten uitvoeren?

Belangrijk is dat je het format gebruikt en de check bij een erkende bank of financieel adviseur laat uitvoeren. Hiervoor werken wij samen met ABN AMRO en Rabobank. Zij zijn volledig op de hoogte van het project Blossem Breda en adviseren je op maat over wat er allemaal komt kijken bij het financieren van een woning. Neem dus snel contact op met de hypotheekadviseur en kom goed voorbereid naar de start verkoop op zaterdag 15 juni!

ABN AMRO
Josta van der Lugt | 06 83 18 56 19 | Josta.van.der.lugt@nl.abnamro.com
Sanne Zwerver | 06 22 35 12 74 | Sanne.zwerver@nl.abnamro.com
Cindy de Hooge | 06 82 59 22 72 | Cindy.de.hooge@nl.abnamro.com
Deborah Toerse | 06 54 91 64 37 | Deborah.toerse@nl.abnamro.com

Rabobank
Sandra van Dael-Magielse | 06 22 78 27 71 | sandra.magielse@rabobank.nl
Maurits Visser | 06 10 94 70 96 | maurits.visser@rabobank.nl


Alle nieuwsberichten