Op donderdag 16 mei organiseren we voor het project Redwood weer een Open Huis! Je bent tussen 17:00 uur en 18:30 uur van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen. Het Open Huis vindt plaats in het Portiersgebouw bij Restaurant Blossem aan de Ettensebaan 10 in Breda.

 

Ons team staat klaar om je alles te vertellen over de koopappartementen van Redwood, de mogelijkheden om meer te lenen als je een woning in je eentje koopt én om een toelichting te geven op de totale gebiedsontwikkeling van Blossem. Het Open Huis is tevens een mooie kans om de vorderingen van de bouw te bekijken.

 

Wist je dat al 75% van de woningen in Redwood is verkocht? De verwachte oplevering van de appartementen staat gepland in het tweede kwartaal van 2026. Er zijn nog enkele (hoek)appartementen te koop, onder gunstigere hypotheekvoorwaarden!

 

Heb je specifieke vragen over een woningtype? Bereid je gerust voor door het woningaanbod door te nemen of de verkoopbrochure (PDF) te bekijken. We staan je graag te woord.

 

Aanmelden voor het Open Huis is niet nodig. Tot donderdag 16 mei!

 

Wat: Open Huis Redwood - Blossem

Waar: Restaurant Blossem, Ettensebaan 10 in Breda

Wanneer: Donderdag 16 mei van 17:00 tot 18:30 uur

 

Gunstigere hypotheekvoorwaarden

 

Sinds begin dit jaar krijg je als alleenstaande / eenpersoonshuishouden een steuntje in de rug. Alleenstaanden met een jaarinkomen van minimaal € 28.000 kunnen meer lenen. Hoeveel hoger het extra leenbedrag uitkomt, verschilt per situatie. Onze makelaars kunnen je daar tijdens het Open Huis alles over vertellen. Ook over de NHG-grens die van € 405.000 naar € 435.000 is gestegen.


Alle nieuwsberichten