Op zaterdag 23 maart organiseren we voor het project Redwood een Open Huis. Je bent tussen 11:00 uur en 12:30 uur van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen. Het Open Huis vindt plaats in het Portiersgebouw bij Restaurant Blossem aan de Ettensebaan 10 in Breda.

 

Ons team staat klaar om je alles te vertellen over de koopwoningen van Redwood, de gelanceerde koopactie, de mogelijkheden om meer te lenen als je een woning in je eentje koopt én om een toelichting te geven op de totale gebiedsontwikkeling van Blossem. Het Open Huis is tevens een mooie kans om de vorderingen van de bouw te bekijken.

 

Wist je dat de verwachte oplevering van de appartementen gepland staat in het tweede kwartaal van 2026? Er zijn nog enkele appartementen te koop, onder gunstige hypotheekvoorwaarden!

 

Heb je specifieke vragen over een woningtype? Bereid je gerust voor door het woningaanbod door te nemen of de verkoopbrochure (PDF) te bekijken. We staan je graag te woord.

 

Aanmelden voor het Open Huis is niet nodig. Tot zaterdag 23 maart!

 

Wat: Open Huis Blossem

Waar: Restaurant Blossem, Ettensebaan 10 in Breda

Wanneer: Zaterdag 23 maart van 11:00 tot 12:30 uur

 

Actie: Koop nu en betaal pas in juli '24

 

Koop nu een appartement in Redwood en betaal pas per 1 juli 2024 bij de notaris! Dat betekent dat je tot die tijd géén dubbele lasten hebt. Dat maakt het kopen van een nieuw appartement in Blossem extra interessant! Meer weten? Laat je bijpraten tijdens het Open Huis.

 

Gunstigere hypotheekvoorwaarden

 

Sinds begin dit jaar krijg je als alleenstaande / eenpersoonshuishouden een steuntje in de rug. Alleenstaanden met een jaarinkomen van minimaal € 28.000 kunnen meer lenen. Hoeveel hoger het extra leenbedrag uitkomt, verschilt per situatie. Onze makelaars kunnen je daar tijdens het Open Huis alles over vertellen. Ook over de NHG-grens die van € 405.000 naar € 435.000 is gestegen.


Alle nieuwsberichten