Op zaterdag 20 januari organiseren we voor het project Redwood een Open Huis. Je bent tussen 11:00 en 12:30 uur van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen. Het Open Huis vindt plaats in het Portiersgebouw bij Restaurant Blossem aan de Ettensebaan 10 in Breda. 

Ons team staat klaar om je alles te vertellen over de koopwoningen van Redwood, de gelanceerde koopactie, de mogelijkheden om meer te lenen als je een woning in je eentje koopt én om een toelichting te geven op het totale plan van Blossem. Het open huis is tevens een mooie kans om een rondje te lopen langs de bouwhekken van het naastgelegen plangebied en de vorderingen van het grondwerk te bekijken.

Heb je specifieke vragen over een woningtype? Bereid je gerust voor door het woningaanbod door te nemen of de verkoopbrochure (PDF) te bekijken. We staan je graag te woord.

Aanmelden voor het Open Huis is niet nodig. Tot zaterdag 20 januari!

Wat: Open Huis Blossem
Waar: Restaurant Blossem, Ettensebaan 10 in Breda
Wanneer: Zaterdag 20 januari van 11:00 – 12:30 uur
 

Actie: Koop nu en betaal pas in juli '24

Koop nu een appartement in Redwood en betaal pas per 1 juli '24 bij de notaris! Dat betekent dat je tot die tijd géén dubbele lasten heeft. Dat maakt het kopen van een nieuw appartement in Blossem wel heel interessant! Meer weten? Laat je bijpraten tijdens het Open Huis.
 

Gunstigere hypotheekvoorwaarden vanaf 1 januari '24

Vanaf 2024 krijg je als alleenstaande / eenpersoonshuishouden een steuntje in de rug. Alleenstaanden met een jaarinkomen van minimaal € 28.000 kunnen volgend jaar meer lenen. Hoeveel hoger het extra leenbedrag uitkomt, verschilt per situatie. Onze makelaars kunnen je daar tijdens het Open Huis alles over vertellen. Ook over de de NHG-grens die van € 405.000 naar € 435.000 stijgt.


Alle nieuwsberichten