Goed nieuws over de voortgang van de gebiedsontwikkeling Blossem in Breda. Het woonblok ‘Sierra’ met 154 appartementen is aangekocht door Achmea Real Estate voor PME pensioenfonds. Daarmee staat definitief vast dat er 144 huurappartementen in het middensegment en 10 vrijesectorwoningen aan het woningaanbod worden toegevoegd. Op de locatie van Blossem zijn de voorbereidende werkzaamheden inmiddels in volle gang. 

“Met de verkoop van Sierra aan een vastgoedbelegger zetten we een goede stap in onze nieuwbouwontwikkeling Blossem”, zegt Jan Voesenek, namens de ontwikkelingscombinatie waarin Nederlandse Bouw Unie en Maas-Jacobs Groep samenwerken. “We zijn erg blij dat we in deze uitdagende marktomstandigheden na een intensief traject tot een overeenstemming zijn gekomen voor de bouw van 154 appartementen.”

Geïnteresseerd in een koopappartement? Dan zijn de appartementen (vanaf €257.500 V.O.N.) in gebouw Redwood misschien iets voor jou! 

 

Over Sierra
Het tweede gebouw ‘Sierra’ wordt gerealiseerd binnen de gebiedsontwikkeling Blossem, op het voormalige fabrieksterrein van Nibb-it. Sierra ligt vlak naast het eerste woonblok ‘Redwood’. Blossem wordt de komende jaren getransformeerd naar een groene, autoluwe en vitale woonwijk. De 144 middenhuurwoningen variëren in grootte tussen de 60 en 72 m2, de 10 vrijesectorwoningen tussen de 80 en 136 m2. Bewoners kunnen gebruikmaken van een gemeenschappelijke binnentuin en hebben een balkon of terras op de begane grond. Ook zijn 109 parkeerplaatsen beschikbaar in een naastgelegen eveneens nog te realiseren parkeerhub.


Alle nieuwsberichten