SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN WONING!

De verkoop van REDWOOD is gestart! Met 53 appartementen verdeeld over vijf woonlagen is dit het eerste woningbouwproject in het plan BLOSSEM Breda. Er zijn woningen beschikbaar van 50 tot 98 m2, vanaf € 257.500,- V.O.N. Alle gedetailleerde verkoopinformatie is vanaf nu hier te bekijken, inclusief de verkoopprijzen per bouwnummer. Vergeet zeker ook niet de uitgebreide verkoopbrochure van REDWOOD te downloaden.

VERKOOPPROCEDURE

Je hebt een appartement in REDWOOD op het oog. Welke stappen moet je doorlopen om jouw keuze kenbaar te maken? 

  • Oriënteer je op de website

Nu de verkoop is gestart, vind je op de website alle informatie om jouw favoriete bouwnummer(s) te kiezen. Verdiep je in de verkoopdocumentatie, zoals de verkooptekeningen en technische omschrijving.
 Tip! Voordat je een keuze voor een appartement maakt, is het verstandig een goed beeld te hebben van je financieringsmogelijkheden. Laat bij de hypotheekadviseur vrijblijvend een haalbaarheidscheck uitvoeren.

  • Inschrijven appartement

Schrijf je in via het digitale inschrijfformulier op jouw favoriete bouwnummer(s). Inschrijven is mogelijk tot en met dinsdag 20 juni 2023 23:59 uur. Na verzending ontvang je een bevestiging per e-mail. Geen e-mail gehad? Check je spam-folder!

  • Toewijzing

Krijg je een appartement toegewezen? Dan neemt de makelaar contact met je op om een afspraak te maken. Heb je geen woning toegewezen gekregen of schrijf je je in na de verkoopperiode? Dan kom je automatisch op de reservelijst te staan.

  • Gesprek met de makelaar

Vanaf 26 juni 2023 starten de verkoopgesprekken met het verkoopteam en is het mogelijk om een optie te krijgen. Tijdens het gesprek met één van onze makelaars ontvang je aanvullende informatie over REDWOOD en het appartement. Ben je nog steeds geïnteresseerd? Dan krijg je een optie op het appartement en is het voor je gereserveerd. Je krijgt nog voldoende tijd om alle informatie rustig door te nemen.

  • Beslissen

Weet je zeker dat dit de juiste woning is? Dan maak je een afspraak met de makelaar om de koop-/aannemingsovereenkomst (KAO) te bespreken en vervolgens (digitaal) te ondertekenen.


Alle nieuwsberichten