Save the date!

Leuk nieuws! Noteer dinsdag 13 juni 18.00u alvast in je agenda. Dan start namelijk de verkoop van de 53 appartementen Redwood in het plan Blossem Breda. Vanaf de start verkoop maken we de definitieve verkoopprijzen bekend, staat de verkoopdocumentatie op de website én kun jij je online inschrijven op jouw favoriete bouwnummer(s).

 

Redwood

Redwood staat middenin de indrukwekkende gebiedsontwikkeling BLOSSEM. Contact met de natuur en het stimuleren van spontane ontmoetingen staat centraal in het nieuwbouwplan. Of het nu gaat om small talk met de buurvrouw op het gezamenlijke terras, genieten van het zonnetje in het buurtpark of een biertje op je eigen balkon met één van je vrienden. Alles is mogelijk! In Redwood komen verschillende leefstijlen bij elkaar. Perfect voor starters of singles, maar ook heerlijk voor empty nesters of jonge gezinnen.
Wil je weten of jouw droomwoning in Redwood wordt gerealiseerd? Bekijk hier alvast het aanbod53 koopwoningen vanaf € 265.000,- V.O.N.

 

Kom naar het start verkoop event!

Tijdens het start verkoop event staat het verkoopteam voor je klaar om het plan toe te lichten en om al je vragen te beantwoorden. Ook overhandigt het team je graag de brochure. Je bent van harte welkom op dinsdag 13 juni van 18.00 tot 20.00 uur op locatie in Restaurant Blossem aan de Ettensebaan 10 in Breda.

 

Wat?

Evenement start verkoop 53 koopappartementen Redwood.

 

Waar?

Restaurant Blossem aan de Ettensebaan 10 in Breda

 

Wanneer?

Dinsdag 13 juni van 18.00 tot 20.00 uur (vrije inloop)


Alle nieuwsberichten