Zie jij jezelf wonen in het groen met het levendige stadscentrum van Breda en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? Dan zou jouw droomwoning wel eens in het appartementencomplex Redwood gelegen kunnen zijn.

 

Redwood staat midden in de indrukwekkende gebiedsontwikkeling Blossem. Contact met de natuur en het stimuleren van spontane ontmoetingen staat hier centraal. Of het nu gaat om small talk met de buurvrouw op het gezamenlijke terras, genieten van het zonnetje in het buurtpark of een biertje op je eigen balkon met een van je vrienden. Alles is mogelijk! 

 

In Redwood komen verschillende leefstijlen bij elkaar. Het gebouw voorziet in 53 twee- en drie-kamerappartementen met een oppervlakte die uiteenloopt vanaf ca. 50m² tot ca. 100m². Appartementen zijn al beschikbaar vanaf € 265.000,--. Perfect voor starters of singles, maar ook heerlijk voor de empty-nesters. 

 

De comfortabele en veilig gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond maakt het pakken van de fiets eenvoudig en snel. Toch de auto nodig? Dan staat deze altijd dichtbij in de onder Redwood gelegen stallingsgarage. 

 

Redwood is een thuis waar vandaan je dankzij de centrale ligging alle kanten op kunt. Doe wandelend de dagelijkse boodschappen bij winkelcentrum Tuinzigt. Pak de fiets naar het bruisende centrum van Breda of de levendige Haagsemarkt. Of kom op adem in buurtpark Blossem of het andere vele groen in de omgeving. Net waar jij zin in hebt! 

 

Wil je weten of jouw droomwoning in Redwood wordt gerealiseerd? Bekijk het toekomstige aanbod dan snel op www.blossem-breda.nl.


Alle nieuwsberichten