Binnen het project Blossem wordt ruimte geboden voor CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap): een groep particulieren die gezamenlijk een locatie ontwikkelt. De vereniging CPO Blossem heeft onlangs een kavel toegewezen gekregen met als doel om gezamenlijk een kleinschalig appartementencomplex te realiseren. Nu het kavel definitief is toegewezen, wenst CPO Blossem graag de groep compleet maken en is het op zoek naar enthousiaste toekomstige bewoners.

Het kavel betreft bouwblok 3.4, welke direct is gelegen aan een van de ‘parkkamers’. Hier zullen de toekomstige bewoners hun eigen bouwplan ontwikkelen met ca. 15 op maat ontworpen appartementen. Daarbij is het uitgangspunt om een duurzaam, natuurinclusief en modern complex te bouwen middels een modulair en circulair bouwsysteem. Wanneer het traject volgens plan verloopt, kan men medio 2024 al wonen in zijn/haar eigen ontwikkelde woning!

Het grootste voordeel van CPO is de keuzevrijheid. Als kopers van de grond is het CPO-collectief zelf verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de gezamenlijke woningen en is er ruime keuzevrijheid m.b.t. het woonoppervlak, de inrichting en de uitstraling van jouw appartement. Daarbij zal het CPO-collectief worden bijgestaan door Bouwen In Eigen Beheer, een adviesorganisatie die ruime ervaring heeft met het begeleiden van CPO-projecten. Klik hier voor meer informatie over CPO.

Na de zomervakantie zal er voor belangstellenden een informatiebijeenkomst georganiseerd worden. Deze staat voorlopig gepland op maandag 19 september om 19:30 uur bij ‘de Dobbelsteen’ in Princenhage.

Ben je geïnteresseerd of zou je graag meer willen weten? Neem dan een kijkje op de projectwebsite of neem contact op met CPO Blossem via cpoblossem@gmail.com.


Alle nieuwsberichten