Alles binnen handbereik

Vanaf €265.000
ca. 50m2 - 99m2
53 appartementen
5 bouwlagen

Zie jij jezelf wonen in het groen met het levendige stadscentrum van Breda en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? Dan is Redwood iets voor jou!

Redwood staat middenin de indrukwekkende gebiedsontwikkeling Blossem. Contact met de natuur en het stimuleren van spontane ontmoetingen staat hier centraal. Of het nu gaat om small talk met de buurvrouw op het gezamenlijke terras, genieten van het zonnetje in het buurtpark of een biertje op je eigen balkon met een van je vrienden. Alles is mogelijk! In Redwood komen verschillende leefstijlen bij elkaar. Perfecte voor starters of singles, maar ook heerlijk voor de empty-nesters.

Wil je weten of jouw droomwoning in Redwood wordt gerealiseerd? Bekijk hieronder snel het aanbod!

Dit is redwood

Redwood is een thuis waarvandaan je dankzij de centrale ligging alle kanten op kunt. Doe wandelend de dagelijkse boodschappen bij winkelcentrum Tuinzigt. Pak de fiets naar het bruisende centrum van Breda of de levendige Haagsemarkt. Of kom op adem in buurtpark Blossem of het andere vele groen in de omgeving. Net waar jij zin in hebt!

De comfortabele en veilig gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond maakt het pakken van de fiets eenvoudig en snel. Toch de auto nodig? Dan staat deze altijd dichtbij in de onder Redwood gelegen parkeergarage.