Verkoop gestart

Vanaf € 363.000 VON  
Hoekappartementen 2 slaapkamers vanaf € 430.000 VON
Bouw in volle gang
Al 75% verkocht
10 min fietsen van hartje Breda
Oplevering 2e  kwartaal 2026

 

Alles binnen handbereik

 

Zie jij jezelf wonen in het groen met het levendige stadscentrum van Breda en alle voorzieningen op loop- en fietsafstand? Dan is Redwood iets voor jou!

Redwood staat middenin de indrukwekkende gebiedsontwikkeling BLOSSEM. Contact met de natuur en het stimuleren van spontane ontmoetingen staat centraal in het plan. Of het nu gaat om small talk met de buurvrouw op het gezamenlijke terras, genieten van het zonnetje in het buurtpark of een biertje op je eigen balkon met één van je vrienden. Alles is mogelijk! In Redwood komen verschillende leefstijlen bij elkaar. Perfect voor starters of singles, maar ook heerlijk voor empty nesters.

Wil je weten of jouw droomwoning in Redwood wordt gerealiseerd? Bekijk hieronder snel het aanbod!

Planning Redwood

Dit is redwood

Dankzij de centrale ligging van gebouw Redwood kun je vanuit je woning alle kanten op. Doe wandelend de dagelijkse boodschappen bij winkelcentrum Tuinzigt. Pak de fiets naar het bruisende centrum van Breda of de levendige Haagsemarkt. Of kom op adem in buurtpark BLOSSEM of het andere vele groen in de omgeving. Net waar jij zin in hebt!

De comfortabele en veilige gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond maakt het pakken van de fiets eenvoudig en snel. Toch de auto nodig? Dan staat deze altijd dichtbij in de onder gebouw Redwood gelegen parkeergarage.