Ontdek Bryce!

20 woningen met tuin
2 tot 4 slaapkamers
86 m2 tot 134 m2 woonoppervlakte
Nu in verkoop! 
FAQ

 

Alles binnen handbereik!

 

Sta je open voor een leven waar de stad en de natuur naadloos samenkomen? Welkom bij Bryce! 20 prachtige woningen mét tuin, gelegen binnen de sprankelende gebiedsontwikkeling van Blossem.

Het gevarieerde woningaanbod is te bekijken op deze website op de woningselector hieronder. Alle verkoopinformatie is beschikbaar in de woningselector hieronder. Je kunt je inschrijven voor je favoriete bouwnummer via je Blossem-account.

Bekijk hier de brochure.

Bekijk hieronder de woningselector en schrijf je in voor jouw favoriete bouwnummer(s)!

Planning Bryce

Dit is BRYCE

Dankzij de centrale ligging van Blossem kun je vanuit je woning alle kanten op. Doe wandelend de dagelijkse boodschappen bij winkelcentrum Tuinzigt. Pak de fiets naar het bruisende centrum van Breda of de levendige Haagsemarkt. Of kom op adem in buurtpark BLOSSEM of het andere vele groen in de omgeving. Net waar jij zin in hebt!

Ben je geïnteresseerd in een woning in Bryce?  Maak een account aan en schrijf je op jouw favourite bouwnummer(s)! 

Faq

Algemeen

Via de projectwebsite kun je bij ‘Woningaanbod’ de woningselector gebruiken. Door met je cursor over de woningen te bewegen, kun je de definitieve VON-prijs zien. De definitieve prijslijst, prijslijsten van varianten, en meer- en minderwerken kun je downloaden bij jouw gewenste bouwnummer.

De prognose van de start van de bouw is in het 1e helft van 2025. Dit is mede afhankelijk van het vervullen van alle opschortende voorwaarden, zoals het verkooppercentage van 70%. Deze mijlpaal wordt aangehouden zodat jouw woning onder bescherming van het Woningborg-garantiecertificaat kan worden gebouwd.

De oplevering van de woningen vindt ongeveer één jaar na de start van de bouw plaats.

Via deze projectwebsite kunt u alle beschikbare verkoopinformatie inzien. Via “woningaanbod” kunt u door middel van de selector het gewenste woningtype selecteren. Woningkenmerken, plattegronden, varianttekeningen, de verkoopbrochure en bijbehorende prijzen kunt u als downloaden vanaf startverkoop 15 juni.

Op de parkeerclusters zal een (voorbereidende) loze laadinfrastructuurvoorziening worden getroffen die het aanbrengen van een laadpunt voor een elektrisch voertuig binnen de beschikbare capaciteit mogelijk maakt. De nog op te richten VvE zal in het realiseren van een dergelijk laadpunt leidend zijn. Je kunt, nadat deze vereniging geactiveerd is, toestemming vragen aan de VvE. Toestemming mag niet op onredelijke gronden worden onthouden. Wel zou een VvE een aantal voorwaarden kunnen stellen aan het laadpunt (bijvoorbeeld het in VvE-verband laten aanbrengen van een installatie, in verband met veiligheid, eenduidigheid in de -aansluiting van- laadpunten, etc.). Een en ander hieromtrent zal in aanloop daarnaartoe nader worden geregeld in de nog op te stellen splitsingsakte. Je wordt hier in de loop van het traject verder over geïnformeerd

Jazeker! Als je vragen hebt, schroom dan niet en neem telefonisch of per e-mail contact op met één van de makelaars. Ze helpen je graag.

Het verkoopproces

Wij werken voor dit project samen met ABN AMRO en RABOBANK. Via hen kun je geheel vrijblijvend een financiële check aanleveren (uploaden). Deze check is een bevestiging van de hypotheekadviseur over de financiële haalbaarheid van jouw woning. Kandidaten die ook een financiële check aanleveren, krijgen voorrang bij het aankopen van één van de woningen. Je kunt overigens ook een financiële check laten maken door je eigen financieel adviseur. Kijk hier voor meer informatie over de financiële check.

Zodra je een woning toegewezen hebt gekregen en een verkoopgesprek hebt gehad, krijg je een optie op de woning. Vervolgens wordt er overgegaan tot het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst. Zodra je deze overeenkomst hebt getekend heb je nog één week bedenktijd. Daarna heb je de woning definitief gekocht.
Je behoudt wel een voorbehoud van financiering van twee maanden, waardoor je nog ruim de tijd hebt om de financiering van de woning te regelen. Mocht je toch geen financiering krijgen bij een bank, heb je de mogelijkheid de overeenkomst, kosteloos, te ontbinden. Een en ander zal je nader worden toegelicht in het verkoopgesprek met de makelaar.

Informatie over de woning

Wij hebben het afwerkingsniveau van de woningen uitgebreid omschreven in de technische omschrijving, welke onderdeel uitmaakt van de verkoopbrochure. De verkoopbrochure kun je vanaf start verkoop digitaal downloaden via je account onder 'documenten' of fysiek ophalen bij de makelaar.

Er is (af)bouwgarantie van Woningborg van toepassing. Dit zal worden vastgelegd in de aannemingsovereenkomst die je sluit met de aannemer.

Het voorlopige energielabel is voor de woningen A+++ of A++. Bij oplevering van de woningen zal het definitieve energielabel voor jou worden vastgesteld. Indien je kiest voor een variant of optie, kan dit invloed hebben op jouw definitieve energielabel. Een A+++ energielabel levert € 30.000 extra leencapaciteit op bij je hypotheek. Een A++ energielabel levert € 20.000 extra leencapaciteit op bij je hypotheek.

Elke woning is uitgerust met vloerverwarming, die per ruimte individueel kan worden geregeld. Alle woningen zijn aangesloten op de centrale WKO-installatie van Blossem, die zowel voor koeling als verwarming zorgt.

Ja, u kunt de verblijfsruimten verkoelen via de WKO-installatie. Via de leidingen van de vloerverwarming kunt u de ruimten enkele graden verkoelen.

Alle woningen wordt uitgevoerd met zonnepanelen. 

Ja, dat is mogelijk. Afhankelijk van jouw wens, het woningmodel en de oriëntatie, bieden we je optioneel de mogelijkheid om zonnepanelen te plaatsen of uit te breiden. De mogelijkheden worden door jouw kopersbegeleider in samenspraak met de architect en installateur verder besproken.

De kaveloppervlakten zijn per bouwnummer zichtbaar op de projectwebsite. De afmetingen van de tuinen zijn bij start verkoop bekend. Deze kun je opvragen bij één van de makelaars.

Financieel

De koopsom is vrij op naam, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. Vrij op naam wil zeggen dat de hieronder genoemde kosten, die met het verwerven van een woning gemoeid zijn, in de koopsom zijn inbegrepen:
•    Grondkosten;
•    Bouwkosten;
•    Architectenhonorarium en de kosten van overige betrokken adviseurs;
•    Notarishonorarium inzake de levering van je woning;
•    Kadastrale uitmeting;
•    Kosten (omgevings)vergunning/ gemeentelijke leges de bouw betreffende;
•    Makelaarscourtage/verkoopkosten;
•    Aansluiten op water-, riool- en elektriciteitsleidingen;
•    Gebruiksklare verwarmingsinstallatie met warmwatervoorziening;
•    BTW (thans 21%), eventuele wijzigingen worden conform de wettelijke voorschriften doorberekend.

Opschortende voorwaarden zijn voorwaarden vanuit de aannemer om het project nog ‘op te schorten’. Dus zolang deze voorwaarden van toepassing zijn, zal er niet gestart worden met de bouw van de woningen en is de overeenkomst nog niet definitief geworden. Je kunt hierbij denken aan een verkoopdrempel, circa 70% van de woningen moet verkocht zijn, er moet een onherroepelijke omgevingsvergunning zijn en Woningborg moet zijn garantie hebben afgegeven, middels het verstrekken van een garantiecertificaat. Zodra aan al de opschortende voorwaarden die in jouw aannemingsovereenkomst staan, zijn voldaan, ontvang je de zogenaamde ‘Hoera’-brief van de aannemer dat het project definitief van start gaat.

Zodra de opschortende voorwaarden zijn komen te vervallen en de aannemer bepaald heeft wanneer er gestart kan worden met de bouw van de woningen, ontvang je een zogenaamde 'Hoera'-brief en wordt je verzocht een afspraak in te plannen bij de notaris. Bij de notaris ga je de akte van levering tekenen en word je officieel eigenaar van de grond onder je woning. Tevens passeert deze dag bij de notaris ook jouw hypotheekakte. Dit is dus het moment dat je gaat betalen voor de aankoop van je woning. In eerste instantie betaal je alleen de koopsom van de grond conform de koopovereenkomst. De aanneemsom volgt vervolgens in de vooraf samen met het garantie-instituut vastgestelde termijnen vanaf het moment dat de bouw is gestart. De verdeling van deze termijnen is opgenomen in de Aannemingsovereenkomst. Indien er al gestart is met de bouw van je woning betaal je bij de notaris de op dat moment verschuldigde termijnen en eventuele rente tezamen met de koopsom van de grond.

Ja, absoluut. De volgende adviseurs zijn betrokken bij BLOSSEM BRYCE:
Rabobank
Sandra van Dael-Magielse | 06 22 78 27 71
sandra.magielse@rabobank.nl

Maurits Visser | 06 10 94 70 96
maurits.visser@rabobank.nl
 

ABN AMRO
Josta van der Lugt | 06 83 18 56 19
Josta.van.der.lugt@nl.abnamro.com

Sanne Zwerver | 06 22 35 12 74
Sanne.zwerver@nl.abnamro.com

Cindy de Hooge | 06 82 59 22 72
Cindy.de.hooge@nl.abnamro.com

Deborah Toerse | 06 54 91 64 37
Deborah.toerse@nl.abnamro.com

Zij hebben de benodigde kennis van het project en kunnen tijdens een vrijblijvend gesprek met jou meekijken naar de financiële mogelijkheden, zodat je precies weet wat je kunt lenen en wat je maandlasten zijn.